Annagreet Osinga
Annagreet Osinga

‘Wat fijn dat ik even op je kan leunen’.

Zij weet dat mijn ondersteuning tijdelijk is en dat zij zelf aan de slag moet. Maar ze mag even op mij leunen. Het ‘even leunen’ is eigenlijk samen op ontdekkingstocht gaan.

Daar geniet ik van: samen met jou ontdekken. Want ik bepaal niet hoe jij het moet doen, we zoeken uit wat voor jou werkbaar is. En jij bepaalt het tempo! De hele ontdekkingstocht draait om jou en het ontwikkelen van je vaardigheden.

Plan, tips
We beginnen met een gesprek over jouw situatie. Waar loop je tegenaan? We praten over hoe jij in het leven staat. Hoe leef je in je huis? Hoe werk je? Dit doen we bij jou thuis, zodat jij mij ook fysiek kan laten zien waar jij tegenaan loopt.

Vanuit dit gesprek ontstaat een plan op welke manier jij weer grip op je huis of je tijd krijgt. Ik kan je tips geven. We kunnen samen fysiek aan de slag gaan. Ik kan je helpen met verschillende opbergsystemen. Een planning maken. Alles op maat, dus passend bij jou en jouw budget.

Minder prikkels, meer energie!
Ik geniet van organiseren. Van een berg papieren of spullen, overvolle kasten, uitpuilende zolders naar een situatie waarin weer orde is, elk ding een vaste plaats heeft en papieren weer te vinden zijn. In mijn eigen huis betekent dit: minder prikkels en meer energie. Het werkt voor mij en dat gun ik jou ook.

Kan ik je helpen?
Bel of mail me voor meer informatie.

tel. 06-415 484 90
info@annaorganizing.nl