“Overal liggen spullen. Mijn huis is een puinhoop, ik weet niet eens meer wat ik heb. Ik denk steeds aan alles wat nog moet. Ik voel mij rusteloos en raak gefrustreerd. Eigenlijk schaam ik me dat ik het niet op orde krijg.” 
 
We hoeven niet allemaal een VT-wonen huis, maar willen wel een thuis. Een plek waar we tot rust komen en ons veilig voelen. Een opgeruimd huis kan daarbij helpen. Maar hoe begin je als je het overzicht kwijt bent? En hoe laat je al je spullen los? Daar kan ik je als professional organizer bij helpen.
 
Wat doet een professional organizer
We beginnen met praten, gewoon over hoe je woont. Wat vind je prettig? Wat vind jij belangrijk in je huis en in je leven? Van daaruit kunnen we toewerken naar een situatie waarin jij weer rust en ruimte ervaart: in je huis en in je hoofd.Hiervoor gaan we samen aan de slag. Ik help jou bij het sorteren en opbergen van je spullen en papieren. Daarbij krijg je tips hoe je efficiënt met tijd en taken om kan gaan.
 
Voor iedereen!
Schakel een professional organizer in wanneer je:

  • minder spullen in huis wilt, maar niet weet hoe of waar je moet beginnen
  • moeite hebt met het loslaten van je spullen
  • je spullen op een vaste, functionele plaats wilt zetten
  • je huis weer prettig leefbaar wilt maken
  • je administratie en financiën op orde wilt brengen
  • moeite hebt om structuur aan te brengen in je dagelijkse leven

Heb jij een Persoons Gebonden Budget (PGB) en behoefte aan structuur en rust in je dagelijkse leven, huis en administratie? Dan kun je mij ook inschakelen, dit valt onder Individuele begeleiding.